Asbestikartoitus Turussa Rakennushanke Mäkelältä luotettavasti ja asiakkaan tarpeet huomioiden.

Rakennushanke Mäkelä hoitaa remontit alusta loppuun. Teemme kaikki kylpyhuone-, keittiö- ja huoneistoremonteissa tarvittavat asbestikartoitukset ja tarvittaessa suoritamme myös asbestipurun. Asbestikartoitus on pakollinen asbestia mahdollisesti sisältävissä rakenteissa eli käytännössä kaikissa ennen 1994 rakennetuissa taloissa.  Ota yhteyttä, kun tarvitset asbestikartoitusta Turun seudulla!

Onko talosi rakennettu ennen vuotta 1994? Teetä kartoitus!

Asbestikartoitus on tarpeellinen vanhoissa taloissa erityisesti kylpyhuoneremonttien ja muiden märkätilaremonttien yhteydessä. Lisäksi asbestia voi esiintyä myös muissa seinä- ja lattiarakenteissa, joten kartoitus on syytä suorittaa aina ennen remontin aloittamista ennen 90-luvun puoltaväliä rakennetuissa taloissa.

Asbesti on terveydelle vaarallinen aine, joka aiheuttaa muun muassa syöpää. Asbestihiukkaset koteloituvat keuhkorakkuloihin, jolloin keuhkosyövän riski kasvaa.
 

Kartoitus on helppo ja nopea toimenpide…

Saneerattavasta pinnasta otetaan mekaaninen näyte, joka lähetetään analysoitavaksi. Näyte voi olla tasoitetta tai esimerkiksi laatan kiinnityslaastia tai saumauslaastia. Saamme tietää tuloksen puhelimitse jo seuraavana päivänä, kirjallinen raportti toimitetaan kolmantena päivänä.

…joka tulee suorittaa ennen remontin aloittamista.


Suunnitteletko remonttia vanhaan taloon? Asbestikartoitus on pakollinen kaikissa ennen 1994 rakennetuissa taloissa, vain näin remontin turvallisuus voidaan taata.

Ota yhteyttä ja kysy lisää asbestikartoituksesta »

Asbestisaneeraus ja asbestipurku

Saat kaikki palvelut samasta paikasta – jos kohteesta löytyy asbestia, suoritamme kaikki vaadittavat asbestipurku- ja asbestipoistotyöt. Teemme purkusuunnitelman eli suunnittelemme mitä, missä ja milloin puretaan. Itse asbestin poisto suoritetaan osastointipurkuna eli asbestia sisältävä tila eristetään muusta asunnosta. Asbestisaneeraus suoritetaan määräysten mukaisilla laitteilla, jotka on hyväksytty asbestipurkukäyttöön.

Tarkistamme, että tila on puhdas

Asbestipurun jälkeen tila tarkastetaan ja varmistetaan, että tila ei sisällä jäämiä asbestista. Tilasta otetaan ilmanäytteet ja ne tutkitaan. Näin varmistetaan, että asbestia ei löydy ilmasta eikä rakenteista – tila on täysin puhdas.

Asbestikartoitus Turussa Rakennushanke Mäkelä Oy:ltä

Asbestipurku ja -kartoitus ovat töitä, jotka vaativat asiantuntijan. Vain luvan saanut asbestipurkuyritys saa tehdä asbestitöitä – Rakennushanke Mäkelän yhteistyökumppani on auktorisoitu asbestipurkuyritys. Tekijät on koulutettu asbestityöhön ja työntekijät ovat sertifioituja asbestipoiston ammattilaisia.

Ammattilainen suorittaa asbestityöt turvallisesti ja asianmukaisesti – lopputulos on terveellinen sekä tekijälle, muille työntekijöille että asukkaille.

Ota meihin yhteyttä, kun kylpyhuoneremonttisi kaipaa asbestikartoitusta – näin voimme taata remontin turvallisuuden.

Asbestikartoitus Turku ja purkutyöt
Asbestikartoitus Turku ja saneeraukset