Huoneistoremontti ammattitaitoisesti Turun seudulla Rakennushanke Mäkelältä.

Päivitä kodin ratkaisut nykypäivään ja muokkaa asunnosta omanlaisesi. tilaamalla huoneistoremontti meiltä! Näin et vain paranna asuntosi viihtyvyyttä, vaan hyvin tehty remontti myös nostaa asuntosi arvoa. Rakennushanke Mäkelä tekee kaikki kodin remontit Turun alueella asiakasta kuunnellen ja laadusta tinkimättä.
 

Huoneistoremontti on kokonaisuus, jossa on hyvä ottaa jo ajoissa yhteyttä urakoitsijaan

Huoneistoremontin hyvä suunnittelu ja oikeiden materiaalien valitseminen varmistavat onnistuneen lopputuloksen missä tahansa huoneistoremontissa – meihin kannattaa ottaa yhteyttä mahdollisimman ajoissa. Autamme sinua asunnon remontin suunnittelussa ja avustamme materiaalien valinnoissa. Hyvän urakoitsijan avulla muutat ideasi toimivaksi toteutukseksi kilpailukykyiseen hintaan.

Kuuntelemme asiakasta ja asiakkaan toiveiden täyttäminen on ykköstavoitteemme. Toteutamme huoneistoremontit aina laadukkaasti, luotettavasti ja sovitussa aikataulussa – asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Teemme remontit avaimet käteen -periaatteella. Saat kauttamme kaikki huoneistoremontissa tarvittavat palvelut ja tarvikkeet.

Remonttipalvelumme

  • Seinäpintojen tasoitukset
  • Maalaus- ja tapetointityöt
  • Lattiapintojen uusimiset
  • Listoitukset
  • Paneloinnit


Huoneistoremontti on usein hyvin kokonaisvaltainen remontti, jossa uudistetaan useita kodin eri kohteita kerralla. Huoneistoremonttipalveluumme kuuluvat esimerkiksi seinäpintojen tasoite-, maalaus- ja tapetointityöt, lattiapintojen uusinnat, listoitukset ja erilaiset paneloinnit.

Sisustusremontit

Toteutamme myös sisustusremontit ja meiltä löydät ammattitaitoiset tekijät yksilöllisiin remontti-ideoihin!

Keittiö- ja kylpyhuoneremontit

Teemme myös kokonaisvaltaisia keittiö- ja kylpyhuoneremontteja. Keittiö ja kylpyhuone ovat asunnon vaativampia remonttitiloja, joten jo suunnitteluvaiheessa kannattaa kääntyä asiantuntijan puoleen. Rakennushanke Mäkelän ammattilaiset suunnittelevat kanssasi unelmiesi keittiön tai kylpyhuoneen. Laadukas, toimiva ja asiakkaan toiveet täyttävä tila on tavoitteemme.

Keittiöremontti pitää sisällään muun muassa keittiökalusteiden kasauksen ja asennuksen, tasojen asennuksen, pintojen remontoinnin ja välitilan viimeistelyn. Saat kauttamme myös kaikki tarvittavat sähkö- ja LVI-työt.

Kylpyhuone- ja saunaremontit toteutamme aina asiakkaan toiveiden mukaisesti – luotettavasti ja laadukkaasti. Kaikki asentajamme ovat VTT-sertifioituja märkätilojen vedeneristäjiä. Huolellinen suunnittelu ja tarkka pohjatyö takaavat onnistuneen lopputuloksen. Saat kauttamme myös kaikki remontissa tarvittavat tarvikkeet ja kalusteet.

Huoneistoremontti Turku Rakennushanke Mäkelä Oy:ltä

Olemme toteuttaneet erilaisia huoneistoremontteja Turun alueella jo vuodesta 1989. Haluamme tehdä asiat sinulle mahdollisimman helpoksi – meiltä saat huoneistoremontin avaimet käteen -periaatteella. Toteutamme remontit laadusta tinkimättä ja pysymme sovitussa aikataulussa. 

Teemme huoneistoremontit asiakkaan toiveiden mukaan niin omakotitaloihin, rivitalo- kuin kerrostaloasuntoihin Turun seudulla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »
 

Rakennushanke Mäkelä hoitaa myös asbestikartoitukset Turun seudulla!

Huoneistoremontti Turku - keittiö ammattitaidolla ja kokemuksella
Huoneistoremontti Turku laadukkaat valinnat