Teemme keittiöremontit lähes 30 vuoden ammattitaidolla Turussa ja lähialueilla.

Keittiöremontti kannattaa aloittaa huolellisella suunnittelulla sekä tarpeiden ja nykytilanteen kartoittamisella.

Kun tiedetään, millainen keittiö halutaan ja kuinka paljon siihen voidaan panostaa, voidaan siirtyä suunnitteluvaiheeseen ja keittiökalusteiden valintaan.

Tyypillisesti keittiöremontti sisältää ainakin nämä viisi vaihetta:

  1. Tarpeiden kartoitus ja mittakäynti
  2. Suunnittelu ja kalusteiden valitseminen
  3. Vanhojen kalusteiden purku
  4. Mahdolliset sähkö-, putki- ja lattiatyöt
  5. Asennus ja viimeistely

Huomioitavaa keittiöremontissa

Keittiöremontin yhteydessä on usein tarpeen tehdä myös sähkö- putki- ja lattiatöitä. Lisäksi keittiön valaistukseen, toiminnallisuuteen ja pistokkeiden paikkoihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Jotta keittiöremontin yhteydessä voidaan varmistua siitä, että uusi keittiö rakennetaan varmasti terveelle pohjalle, olisi hyvä päästä purkamaan vanhoja rakenteita tarpeeksi paljon.

Usein keittiöremontin yhteydessä uusitaankin samalla lattiat, viemärit ja sähköt.

Tekniikka on kehittynyt paljon ja on tyypillistä, että keittiöön tarvitaan enemmän pistokepaikkoja kuin menneinä vuosina. Lattia taas kaipaa usein uusimista siksi, että kalusteiden paikat vaihtuvat remontin yhteydessä. Mikäli keittiöön tehdään samalla putkitöitä, edellyttää sekin tavallisesti vanhan lattian purkamista ja keittiöasennuksen yhteydessä on muutoinkin kätevää samalla kunnostaa ympäröivät pinnat.

Uusiin keittiöihin halutaan usein nykypäivänä myös lattialämmitys ja muutakin tekniikkaa asennetaan paljon. Esimerkiksi vuoto- ja kosteushälyttimet ovat nykyaikana yleisiä lisävarusteita.

Keittiöremonttien yhteydessä huomioidaan myös tulva-altaiden ja kaukaloiden tarve nykyisten määräysten mukaan.

Asennamme ammattitaidolla myös valmiskeittiöitä

Aina ei tarvitse mennä kokonaan avaimet käteen -mallilla, vaan mikäli asiakkaallamme on valmis keittiösuunnitelma ja kalustetoimittaja jo valittuna, asennamme sen mielellämme. 

Keittiöremontti Turku

Teemme keittiöremontit ja -saneeraukset lähes 30 vuoden kokemuksella ja vankkumattomalla ammattitaidolla Turussa ja lähialueilla.

Ota yhteyttä

Kun keittiöremontti on ajankohtainen ja haluat kokonaisvaltaista ja osaavaa keittiöiden remontointi- ja asennuspalvelua, lähetä tarjouspyyntö tai ota yhteyttä meihin otsikolla: Keittiöremontti Turku »