Kylpyhuoneremontti ja saunaremontti luotettavasti Turun alueella 

Rakennushanke Mäkelä Oy:ltä.​

Kylpyhuoneremontti ja siihen myös usein liittyvä saunaremontti ovat kodin vaativimpia remontteja. Huolellinen suunnittelu ja ammattilaisen konsultointi mahdollisimman aikaisessa vaiheessa kannattaa. Avustamme muun muassa teknisissä ratkaisuissa ja pintamateriaalivalinnoissa. Rakennushanke Mäkelä  toteuttaa laadukkaat kylpyhuoneremontit asiakkaan toiveiden mukaisesti – autamme sinua muuttamaan ideasi todeksi.

Kun jätät kylpyhuone- ja saunaremonttisi meidän huoleksemme, sinun ainoaksi tehtäväksesi jää nauttia ensiluokkaisesta lopputuloksesta. Tilatessasi työn meiltä voit olla varma, että kylpyhuoneremontti onnistuu!

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Märkätilojen remontti tuo sinulle unelmiesi pesu- ja saunatilat

Kaikkien märkätilojen remontit kannattaa aina teettää osaavalla ammattilaisella – huolellinen pohjatyö ja tarkka asennuslaatu takaavat onnistuneen lopputuloksen, josta on parhaassa tapauksessa iloa vuosikymmeniksi eteenpäin.


Toteutamme mm.

  • Vedeneritykset
  • Laatoitukset
  • Paneloinnit
  • Lauteet
  • Valaistus
  • Sähkö- ja LVI-työt


Kylpyhuoneremontti on kokonaisuus, jossa usein uusitaan koko kylpyhuonetila. Remontti pitää sisällään muun muassa viemärit, vesijohdot, sähköt sekä kaikki pintamateriaalit. Toteutamme kylpyhuoneremontin alusta loppuun – teemme vedeneristykset, laatoitukset, paneloinnit, lauteet sekä valaistuksen ja LVI-työt. Tarvittaessa saat kauttamme myös asbestikartoituksen ja asbestisaneerauksen. Kauttamme hoituvat luonnollisesti myös markkinoiden laadukkaimmat kalusteet.

Saunaremontteja voi tehdä monella tapaa. Jo pienellä paneelien vaihtamisella saadaan uutta ilmettä. Hyvin suunnitellulla kokonaisvaltaisella uudistuksella, joka pitää sisällään muun muassa paneelit, lauteet, kiukaan ja valot, saadaan kuitenkin aikaan paras mahdollinen lopputulos.

Märkätilaremonttien ammattilaiset käytössänne

Asentajamme ovat alan kokeneita ammattilaisia, joilla on ajantasainen tieto kylpyhuoneremonttiin liittyvistä asioista ja teknisistä määräyksistä. Meihin kannattaa ottaa yhteyttä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Voimme auttaa kylpyhuone- ja saunaremontin suunnittelussa, materiaalivalinnoissa sekä muissa ratkaisuissa. Vankka kokemus ja ajantasainen koulutus varmistavat laadukkaan työnjäljen sekä onnistuneen lopputuloksen.

Laadukasta jälkeä takuutyönä

Kaikki asentajamme ovat koulutuksen suorittaneita VTT sertifioituja märkätilojen ammattilaisia. VTT:n rakennus- ja märkätilojen vedeneristäjän henkilösertifiointijärjestelmä varmistaa, että jokaisella märkätilan asentajalla on riittävä ammattitaito sekä viimeisin tieto märkätiloihin soveltuvista tuotteista.

Rakennushanke Mäkelä - Osaava ammattilainen

Toteutamme monipuoliset kylpyhuone- ja saunaremontit asiakkaan toiveiden mukaisesti Turun seudulla. Märkätilat kannattaa remontoida myös, mikäli olet myymässä asuntoasi. Uudet ja toimivat märkätilat nostavat asunnon jälleenmyyntiarvoa huomattavasti!

Ota meihin yhteyttä, kun suunnittelet kylpyhuone- tai saunaremonttia Turun seudulla.

Pyydä tarjous »

Toteutamme myös laadukkaat huoneistoremontit sekä asbestikartoitukset Turun seudulla.
 

Kylpyhuoneremontti ja saunaremontti Turku
Kylpyhuoneremontti Turku ammattitaidolla

Kylpyhuoneremontti Turku VTT-henkilösertifikaatti