• Saunaremontti edessä? Me toteutamme saunaremontit Turussa ja lähialueilla tinkimättömällä laadulla ja ammattitaidolla.

Saunaremontti kannattaa tehdä huolella täydellisen lopputuloksen varmistamiseksi. Kun lähetät meille tarjouspyynnön, teemme kohteeseesi kartoituskäynnin, jonka yhteydessä tutkitaan, millainen projekti on kyseessä ja mitä sen toteutus edellyttää.

Täsmälliset ja vähemmänkin täsmälliset toiveet otetaan huomioon ja niistä tehdään selkeä ehdotus, jonka pohjalta voimme edetä.

Teetä itsesi näköiset saunatilat

Kun sauna- ja pesutilat laitetaan viimeisen päälle, ne tuovat omistajalleen iloa pitkäksi aikaa. Yksilölliset muotolauteet ja poikkeuksellisetkin valaisturatkaisut ovat nykypäivänä yhä tavallisempia. Myös kiuasmalleja löytyy joka lähtöön.

Kunnon sauna onkin käyttäjälleen usein suuri ylpeyden aihe. Siksi saunaremontti kannattaa teettää osaavilla alan ammattilaisilla.

Uutta tekniikkaa vanhan tilalle

Kun saunaremontti tulee eteen, uusitaan sen yhteydessä usein myös kylpyhuonetekniikkaa. Saunan pesutiloihin saatetaan haluta esimerkiksi lattialämmitys tai kaksi suihkua yhden sijaan.

Myös erilaiset älytoiminnot talotekniikassa ovat yhä yleisempiä. Yhtenä esimerkkinä mm. kiukaan etäohjaus, joka on mukava lisä varsinkin kiireiselle saunojalle.

Muutakin kuin pientä pintaremonttia

Rakenteisiin upotetaan saunaremontin yhteydessä usein myös uusia vesijohtoja tai sähköjä. Viemärien paikkoja voidaan muutella tai saunan pesutiloihin voidaan toteuttaa muita asiakkaan haluamia tai tarvitsemia muutos- tai korjaustoimenpiteitä.

Tarpeen mukaan pesutila- ja saunaremontin yhteyteen kannattaa liittää myös kaikki pintojen alle kohdistuvat korjaukset, jolloin voidaan samalla varmistua siitä, että siellä olevat rakenteet ovat kunnossa ja ettei uutta pintaa rakenneta puuttuvan, puutteellisen tai vanhentuneen tekniikan päälle.

Joustavaa ja laadukasta palvelua

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman laadukasta ja joustavaa palvelua. Lähes 30-vuoden kokoemuksemme alalta on tae kovasta ammattitaidosta, johon sopii luottaa pienissä ja suurissakin saunaremonteissa ja märkätilasaneerauksissa.

Osaamme laskea paikkaansa pitävät tarjoukset ja ilmaiset kartoituskäynnit kuuluvat keskeisenä osana palvelumalliimme.

Saunaremontti Turku

Kun on aika laittaa saunatilat uuteen uskoon, lähetä meille tarjouspyyntö tai ota yhteyttä otsikolla: Saunaremontti Turku »