KATTOTURVATUOTTEET

Kattoturvatuotteet takaavat turvalliset huoltotyöt. Asennamme kaikki tarvittavat turvatuotteet kaikille kattotyypeille.

Kattoturvatuotteet Turku

Kattoturvatuotteet mahdollistavat kattojen turvalliset huoltotyöt ja lumenpudotukset. Lumiesteet puolestaan estävät lumimassojen tippumisen ihmisten ja rakennusten kriittisten rakenteiden päälle. Asennamme turvatuotteet kaikille katto- ja rakennustyypeille Turussa ja lähiseudulla.

Ota yhteyttä »

Kattoturvatuotteita kaikille väreille

Lumiestepaketit sisältävät aina lumiestekiinnikkeet, ruuvit, tiivisteet ja asennusohjeet.

Seinätikkaat asennetaan huopa-, pelti- ja tiilikatolle. Tikkaat ovat testattuja ja täyttävät kaikki korroosio- ja turvallisuusvaatimukset.

Lapetikkaat asennetaan katolla turvaamaan lappeen ja harjan suuntaista kulkua. Lapetikkaissa on jokaiselle eri kattotyypille erikseen suunnitellut jalat ja kiinnikkeet.

Kattosilta puolestaan turvaa harjan suuntaista kulkua piipuille ja muille huollettaville kohteille. Kattosillat saadaan asennettua kaikille eri kattotyypeille ja kaltevuuksille säätöjalkojen avulla. Pisko-kattosilta läpäisee hyvin lumen ja jään, koska sen ritilä on yläpuolelta pyöreä.

Jos ikkunan tai parvekkeen putoamiskorkeus ylittää 3 metriä, täytyy hätäpoistumistie varustaa turvatikkaalla ja tarvittaessa poistumisputkilla. Turvatikkaita on kahta mallia: 1) perinteinen turvatikas normaalilla tikasrungolla ja 2) huomaamaton aukaistava poistumistikas, joka aukeaa seinästä ulospäin.

Kaikkia turvatuotteita toimitamme kaikilla kattopeltien väreillä.

Ota yhteyttä »

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Lorem ipsum dolor
050 00 00 000