VESIKATTEET

Vesikate suojaa rakennusta sateelta ja lumelta. Asennamme vesikatteen kaikkiin kattoihin Turun ympäristössä.

Vesikate Turku

Vesikatteella tarkoitetaan rakennuksen vesikaton vettä pitävää osaa. Vesikatteen tehtävänä on vastaanottaa ja johtaa pois sadevesi ja lumi. Vesikatteen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat veden eristys ja pitkäkestoisuus.

Katteeseen kohdistuu erilaisia rasituksia, joista auringon säteilyn aiheuttamat kemialliset muutokset ja lämpöliikkeet ovat suurin. Myös ilman epäpuhtaudet syövyttävät kattoa. Loiville kattopinnoille voi kertyä arktisissa olosuhteissa hyvinkin paljon lunta ja jäätä, joka katteen on kestettävä. Lisäksi katteen on kestettävä huollon toimenpiteet kuten kävely ja lumenpoisto.

Ota yhteyttä »

Peltikatto, tiilikatto ja huopakatto asennettuna Turun seudulla

Asennamme uuden katon kaikkiin rakennustyyppeihin. Puramme ja kuljetamme vanhan kattomateriaalin pois ja asennamme uuden tilalle. Käytettävän vesikatteen suunnittelussa otamme huomioon asiakkaamme toiveen ja käytämme vain parhaimpien valmistajien tuotteita.

Asiakkaan toiveiden mukaan kattotyyppinä voi olla pelti- tai tiilikatto tai huopakatto, joka nykyisin valmistetaan kumibitumikermeistä. Asennemma katon niin omakotitaloon, varastorakennukseen, kuin piharakennukseenkin.

Ota yhteyttä »

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Lorem ipsum dolor
050 00 00 000