ASBESTIKARTOITUS

Asbestikartoitus Turussa Rakennushanke Mäkelältä luotettavasti ja asiakkaan tarpeet huomioiden.

Asbestikartoitus Turku – turvallista remontointia

Teemme kylpyhuone-, keittiö- ja huoneistoremonteissa tarvittavat asbestikartoitukset ja tarvittaessa suoritamme myös asbestipurun. Asbestikartoitus on pakollinen asbestia mahdollisesti sisältävissä rakenteissa, eli käytännössä kaikissa ennen 1994 rakennetuissa taloissa.

Onko talosi rakennettu ennen vuotta 1994? Teetä asbestikartoitus!

Asbestikartoitus on tarpeellinen vanhoissa taloissa erityisesti kylpyhuoneremonttien ja muiden märkätilaremonttien yhteydessä. Asbestia voi esiintyä myös muissa seinä- ja lattiarakenteissa, joten kartoitus on syytä suorittaa aina ennen remontin aloittamista.

Ota yhteyttä »

Kartoitus on helppo ja nopea toimenpide…

Saneerattavasta pinnasta otetaan mekaaninen näyte, joka lähetetään analysoitavaksi. Saamme tietää tuloksen puhelimitse jo seuraavana päivänä, ja kirjallinen raportti toimitetaan kolmantena päivänä.

…joka tulee suorittaa ennen remontin aloittamista.

Suunnitteletko remonttia vanhaan taloon? Asbestikartoitus on pakollinen kaikissa ennen 1994 rakennetuissa taloissa, vain näin remontin turvallisuus voidaan taata.

ASBESTISANEERAUS JA ASBESTIPURKU

Saat kaikki palvelut samasta paikasta – jos kohteesta löytyy asbestia, suoritamme kaikki vaadittavat asbestipurku- ja asbestipoistotyöt. Teemme purkusuunnitelman eli suunnittelemme mitä, missä ja milloin puretaan. Itse asbestin poisto suoritetaan osastointipurkuna eli asbestia sisältävä tila eristetään muusta asunnosta. Asbestisaneeraus suoritetaan määräysten mukaisilla laitteilla, jotka on hyväksytty asbestipurkukäyttöön.

Tarkistamme, että tila on puhdas

Asbestipurun jälkeen tila tarkastetaan ja varmistetaan, että tila ei sisällä jäämiä. Tilasta otetaan myös ilmanäytteet ja ne tutkitaan.

Asbestikartoitus Turussa Rakennushanke Mäkelä Oy:ltä

Rakennushanke Mäkelän yhteistyökumppani on auktorisoitu asbestipurkuyritys. Tekijät on koulutettu asbestityöhön ja työntekijät ovat sertifioituja asbestipoiston ammattilaisia.

Ota yhteyttä »

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Lorem ipsum dolor
050 00 00 000