KEITTIÖREMONTTI

Keittiöremontti mielessä? Soita meidät paikalle niin ryhdytään tuumasta toimeen!

Keittiöremontti Turku

Keittiö on jokaisen kodin ydin. Se on paikka, jossa perhe kokoontuu ja viettää aikaa. Siksi nykyaikaisilta keittiöiltä toivotaan toimivuutta ja viihtyisyyttä.

Teemme keittiöremontit lähes 30 vuoden ammattitaidolla Turussa ja lähialueilla. Keittiöremontti kannattaa aloittaa huolellisella suunnittelulla sekä tarpeiden ja nykytilanteen kartoittamisella.

Tyypillisesti keittiöremontti sisältää ainakin nämä viisi vaihetta:

1. Tarpeiden kartoitus ja mittakäynti
2. Suunnittelu ja kalusteiden valitseminen
3. Vanhojen kalusteiden purku
4. Mahdolliset sähkö-, putki- ja lattiatyöt
5. Asennus ja viimeistely

Ota yhteyttä »

Huomioitavaa keittiöremontissa

Keittiöremontin yhteydessä on usein tarpeen tehdä myös sähkö-, putki- ja lattiatöitä. Lisäksi keittiön valaistukseen, säilytystiloihin ja pistokkeiden paikkoihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Jotta keittiöremontin yhteydessä voidaan varmistua siitä, että uusi keittiö rakennetaan varmasti terveelle pohjalle, olisi hyvä päästä purkamaan vanhoja rakenteita tarpeeksi paljon.

Uusiin keittiöihin halutaan usein lattialämmitys ja muutakin tekniikkaa asennetaan paljon. Esimerkiksi vuoto- ja kosteushälyttimet ovat nykyaikana yleisiä lisävarusteita. Keittiöremonttien yhteydessä huomioidaan myös tulva-altaiden ja kaukaloiden tarve nykyisten määräysten mukaan.

ASENNAMME MYÖS VALMISKEITTIÖITÄ

Aina ei tarvitse mennä kokonaan avaimet käteen -mallilla. Jos sinulla on valmis keittiösuunnitelma ja kalustetoimittaja jo valittuna, asennamme sen mielellämme.

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Lorem ipsum dolor
050 00 00 000