KYLPYHUONEREMONTTI

Kylpyhuoneremontti ja saunaremontti luotettavasti Turun alueella Rakennushanke Mäkelä Oy:ltä.

Kylpyhuoneremontti Turku – teemme unelmista totta

Kylpyhuoneremontti ja siihen myös usein liittyvä saunaremontti ovat kodin vaativimpia remontteja. Huolellinen suunnittelu ja konsultointi mahdollisimman aikaisessa vaiheessa takaa onnistuneen remontin.

Avustamme mm. teknisissä ratkaisuissa ja pintamateriaalivalinnoissa. Toteutamme kylpyhuoneremontit asiakkaan toiveiden mukaisesti – autamme sinua tekemään unelmistasi totta!

Jätä kylpyhuone- ja saunaremonttisi meidän huoleksemme. Ainoaksi tehtäväksesi jää nauttia ensiluokkaisesta lopputuloksesta. Tilatessasi työn meiltä voit olla varma, että kylpyhuoneremontti onnistuu!

Ota yhteyttä »

Märkätilojen remontti tuo sinulle unelmiesi pesu- ja saunatilat

Kaikkien märkätilojen remontit kannattaa aina teettää osaavalla ammattilaisella – huolellinen pohjatyö ja tarkka asennuslaatu takaavat onnistuneen lopputuloksen, josta on parhaassa tapauksessa iloa vuosikymmeniksi eteenpäin.

Toteutamme mm:

  • Vedeneritykset
  • Laatoitukset
  • Paneloinnit
  • Lauteet
  • Valaistus
  • Sähkö- ja LVI-työt

Kylpyhuoneremontti on kokonaisuus, jossa usein uusitaan koko kylpyhuonetila. Remontti pitää sisällään muun muassa viemärit, vesijohdot, sähköt sekä kaikki pintamateriaalit. Teemme vedeneristykset, laatoitukset, paneloinnit, lauteet sekä valaistuksen ja LVI-työt. Tarvittaessa saat kauttamme myös asbestikartoituksen ja asbestisaneerauksen. Kauttamme hoituvat luonnollisesti myös markkinoiden laadukkaimmat kalusteet.

Saunaremontteja voi tehdä monella tapaa. Jo pienellä paneelien vaihtamisella saadaan uutta ilmettä. Hyvin suunnitellulla kokonaisvaltaisella uudistuksella, joka pitää sisällään muun muassa paneelit, lauteet, kiukaan ja valot, saadaan kuitenkin aikaan paras mahdollinen lopputulos.

Märkätilaremonttien ammattilaiset käytössänne

Asentajamme ovat kokeneita ammattilaisia, joilla on ajantasainen tieto kylpyhuoneremonttiin liittyvistä asioista ja urakointiin liittyvistä teknisistä määräyksistä.

Ota yhteyttä »

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Lorem ipsum dolor
050 00 00 000