HUONEISTOREMONTTI

Huoneistoremontti Turun seudulla Rakennushanke Mäkelältä. Ota yhteyttä!

Huoneistoremontti Turku

Rakennushanke Mäkelä tekee kaikki kodin huoneistoremontit Turun alueella asiakasta kuunnellen ja sovitussa aikataulussa pysyen.

Remonttipalvelumme kattaa mm:

• Seinäpintojen tasoitukset
• Maalaus- ja tapetointityöt
• Lattiapintojen uusimiset
• Listoitukset
• Paneloinnit

Huoneistoremontin aikana uudistetaan useita kodin eri kohteita kerralla. Huoneistoremonttipalveluumme kuuluvat esimerkiksi seinäpintojen tasoite-, maalaus- ja tapetointityöt, lattiapintojen uusinnat, listoitukset ja erilaiset paneloinnit.

Ota yhteyttä »

Pieni pintaremontti tuo uutta ilmettä kotiin

Huoneistoremontin hyvä suunnittelu ja oikeiden materiaalien valitseminen varmistavat onnistuneen lopputuloksen missä tahansa huoneistoremontissa. Autamme sinua asunnon remontin suunnittelussa ja avustamme materiaalien valinnoissa. Hyvän urakoitsijan avulla muutat ideasi toimivaksi toteutukseksi kilpailukykyiseen hintaan.


Teemme kokonaisvaltaiset huoneistoremontit ja pienet pintaremontit avaimet käteen -periaatteella. Saat kauttamme kaikki huoneistoremontissa tarvittavat palvelut ja tarvikkeet.

Sisustusremontit ja asunnon stailaus

Toteutamme myös sisustusremontit! Meiltä löydät ammattitaitoiset tekijät yksilöllisiin remontti-ideoihin. Kysy lisää, tai pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille kohteeseesi.

Keittiö- ja kylpyhuoneremontit

Teemme myös kokonaisvaltaisia keittiö- ja kylpyhuoneremontteja. Keittiö ja kylpyhuone ovat asunnon vaativampia remonttitiloja, joten jo suunnitteluvaiheessa kannattaa kääntyä asiantuntijan puoleen.

Asunnon saneeraus

Olemme toteuttaneet erilaisia huoneistoremontteja Turun alueella jo vuodesta 1989. Haluamme tehdä asiat sinulle mahdollisimman helpoksi – ota yhteyttä!

Ota yhteyttä »

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Lorem ipsum dolor
050 00 00 000